Zübeyde Hanım Anaokulu
YUKARI MAH. 301 SK. ZUBEYDE HANIM ANAOKULU BLOK NO 2 İDİL / ŞIRNAK

VİZYON

Zübeyde Hanım Anaokulu Vizyonu Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak bireyleri yetiştirerek, özgün ve idealist uygulamaları ile Türkiye ye ve Dünyaya örnek bir okul öncesi kurumu olmaktır .

MİSYON

Zübeyde Hanım Anaokulu Misyonu Kendisini hayata hazırlayacak merak ve motivasyona sahip, bir ulusun değerlerini ve birikimlerini kavrayacak, her anlamda sorumluluk sahibi, farklı düşünen, hoşgörülü bireyler yetiştirmek için, yaparak ve yaşayarak öğrenim şeklini temele alarak gerekli donanımı sağlayıp, gelişen ve zamana ayak uyduran eğitimde mükemmelliği ilke edinen bir okul öncesi kurumu olmaktır.

İKİLİ

07:00-12:00 / 12:00-17:00

doğalgaz

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE VE İL MERKEZİNE 77 KM UZAKLIKTADIR.

İLÇE/MERKEZ

Proje Çalışmaları

Okulumuz Okullarda orman, EKO Okullar, Minik TEMA, Beslenme Dostu Okul Projelerinde aktif olarak yer almaktadır.